We are theone agency and we do branding & themes

We work with some of the world's most recognisable brands. About us

About us.

A team with the creative passion.

Wat is de Friese Jazz Federatie?

De Friese Jazz Federatie overkoepelt en behartigt initiatieven op het terrein van de (amateur) jazzmuziek. Al met al vertegenwoordigt de Friese Jazz Federatie zo'n twee- tot driehonderd amateur-muzikanten.

Wat doet de Friese Jazz Federatie?

De Friese Jazz Federatie is de koepelorganisatie die zorgt voor de toekenning en verdeling van het door de Provincie Fryslân geoormerkte subsidiebedrag voor jazz. Daarnaast is zij een platform voor samenwerking op muzikaal, organisatorisch en financieel gebied.

Hoe werkt de Friese Jazz Federatie?

Enkele malen per jaar komen vertegenwoordigers van de aangesloten initiatieven bijeen voor overleg en besluitvorming. In die vergaderingen wordt overlegd over initiatieven op jazzgebied en de financiering daarvan. De aangesloten organisaties die een vaste bijdrage ontvangen zijn verplicht naar iedere FJF-vergadering een vertegenwoordiger (v/m) met mandaat af te vaardigen. In de statuten is de wijze van besluitvorming vastgelegd. De FJF heeft ten doel het bevorderen van de jazzmuziek in Fryslân (art. 2.1 van de statuten). De FJF wil haar activiteiten verbreden en de naamsbekendheid vergroten.

Team Member.

This is our wonderful team.

John Doe

Founder / Project Lead

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem quam, adipiscing condimentum tristique vel, eleifend sed turpis.

David John

Developer

Jack Sparrow

Graphic Designer

Are you ready to show off?

Our Services.

Helping you lead with Outstanding Technology.

Absolutley Beautiful Design

Nullam vitae sollicitudin eros. Cras varius vehicula velit, ac congue quam dictum sed duis autem.

Concept And Ideas

Top Notch Support For Life Time

Font Awesome Integration

Drag & Drop Page Builder

Advanded Theme Options

This is a call out parallax.

Pricing.

An unusually high proportion of what we do goes into production.

$39/month
Developer
$59/moth
Vip Club
$99/moth
  • Dedicated personal support

And here we do parallax again!

Home Blog.

This is what we've been doing so far.

Ready to start your projects?

Contact us.

Come and say hello to our team.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)